0743-191847 SALES CLUJ ■ 0747-034010 SALES BUCUREŞTI ■ 0753-876468 (SERVICE) contact@washberg.ro

Finantare

În contextul actual al pieței – mai prielnic ca oricând deschiderii unei spălătorii auto self serviceposibilitatea accesarii rapide a unei finantari echilibrate este un real ajutor pentru investitorii in domeniu.

Leasing

Venim acum în sprijinul Dvs. cu o soluţie de finanţare de la GRENKE România – vă recomandăm această companie cu care avem o relaţie de afaceri foarte bună în domeniul leasingului pentru echipamente.

 

Oricare dintre echipamentele furnizate de catre WASHBERG pot fi finantate de catre GRENKE Romania. Vă invităm să iniţiaţi o discuţie cu specialiştii de la GRENKE şi să vă proiectaţi investiţia, pentru o decizie profitabilă.

Pentru oferte de finantare şi simularea costurilor investiţiei puteţi lua legatura cu:

IONUŢ POP,

Area Sales Manager,

GRENKE RENTING SRL

Tel. +40 31 423 14 31 / +40 722 287 857

ipop@grenke.ro

Fonduri nerambursabile

WASHBERG are un parteneriat deschis cu firma HUMAN INSPIRE SRL care oferă servicii dedicate şi complete de identificare şi accessare programe de finanţare guvernamentale şi europene.

 

Parteneriate coop

Suntem interesaţi să purtăm o discuţie aplicată privind investiţia pe care doriţi să o faceţi în spălătoria auto self service. Există mai multe posibilităţi de asociere, de cooperare în finanţarea şi operarea afacerii viitoare, în condiţii profitabile. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

×