+40 759 202 808 contact@washberg.ro

Finantare

În contextul actual al pieței – mai prielnic ca oricând deschiderii unei spălătorii auto self serviceposibilitatea accesarii rapide a unei finantari echilibrate este un real ajutor pentru investitorii in domeniu.

Leasing

Venim acum în sprijinul Dvs. cu o soluţie de finanţare de la GRENKE România – vă recomandăm această companie cu care avem o relaţie de afaceri foarte bună în domeniul leasingului pentru echipamente.

 

Oricare dintre echipamentele furnizate de catre WASHBERG pot fi finantate de catre GRENKE Romania. Vă invităm să iniţiaţi o discuţie cu specialiştii de la GRENKE şi să vă proiectaţi investiţia, pentru o decizie profitabilă.

 

Pentru oferte de finantare şi simularea costurilor investiţiei puteţi lua legatura cu:

IONUŢ POP,

Area Sales Manager,

GRENKE RENTING SRL

Tel. +40 31 423 14 31 / +40 722 287 857

ipop@grenke.ro

Fonduri nerambursabile

WASHBERG are un parteneriat deschis cu firma HUMAN INSPIRE SRL care oferă servicii dedicate şi complete de identificare şi accessare programe de finanţare guvernamentale şi europene.

 

Pentru a verifica posibilităţile unei astfel de finanţări, vă rugăm să luaţi legătura cu:

Petru Lazăr,

HUMAN INSPIRE SRL

Tel. 0747-077.615

petrulazar@email.com

Parteneriate coop

Suntem interesaţi să purtăm o discuţie aplicată privind investiţia pe care doriţi să o faceţi în spălătoria auto self service. Există mai multe posibilităţi de asociere, de cooperare în finanţarea şi operarea afacerii viitoare, în condiţii profitabile. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

×